ASIO Otus
Asio Otus išvertus iš Lotynų kalbos reiškia pelėda. Pelėda yra nakties plėšrūnas, nuo senų laikų išminties ir žinių simbolis. Otus yra vynas įkvėptas nakties, kurioje slepiasi tam tikra paslaptis ir pažinimo troškimas.
CODICI MASSERIE
„Codici“ pavadinimo reikšmė yra kodai. Šis prekės ženklas yra kildinamas iš laukinės ir unikalios Apulijos žemės kultūrinių kodų. Regionas pasižymi turtinga istorija, apie kurią byloja geriausia Europos architektūra, barokinis Lečės spindesys, vis dar gyvos antikinės pasakos ir begalės įvairiausių kitų kultūrų. Tačiau šio regiono didybė ir grožis kilo iš čionykštės žemės turtų. Turtingas Apulijos kraštovaizdis […]
TOMMASI
TOMMASI – tai keturių kartų šeimos istorija, pasakojama per jos didelę meilę vynui, pagarbą žemei ir vyno kultūrai. „Tommasi“ vyninė buvo įkurta dar 1902 metais, kai Giacomo Tommasi nusipirko 5 hektarus žemės, kurioje dar ir šiandien tebeauginamos vynuogės, iš kurių gaminami „Rafael“ ir „Amarone“ vynai. Nuoseklus darbas, pagarba žemei bei ją dirbantiems žmonėms nulėmė „Tommasi“ […]
TORMARESCA
„Tormaresca“ – vyninė, įsikūrusi Pietų Italijoje, Apulijos regione, kuriame vyndarystės tradicijos puoselėjamos nuo senovės graikų laikų. Ilgą laikotarpį Apulijos regione buvo gaminti dideli kiekiai vyno, tačiau pagrindinis dėmesys buvo skiriamas kiekiui, o ne kokybei. Požiūris į vyną ėmė keistis jau devintajame dešimtmetyje, kai ekspertai pastebėjo šio regiono potencialą ir prasidėjo investicijos į modernias vynines bei […]
LA GIOIOSA
„La Gioiosa“ – tai išskirtinės kokybės putojantys vynai, atkeliaujantys iš šiaurinės Italijos dalies, Veneto regiono. Dolomitinių Alpių papėdėje esantys vynuogynai turi vieną žymiausių putojančio vyno – Prosecco Treviso DOC – apeliaciją. Vietovės mikroklimatas padeda vynuogėms užaugti išskirtinai aromatingoms, o tai vyndariams leidžia pagaminti vaisiškų aromatų kupiną putojantį vyną. „La Gioiosa“ atstovauja vynų gamybos tradicijai, kurią […]
CASTELLANI
„Castellani“ šeimos vyninės istorija prasidėjo 1800-ųjų pabaigoje Montecalvoli miestelyje Toskanoje, kai vyndarys Alfredo nusprendė pradėti pilstyti ir pardavinėti savo vardo vyną. Vyninė ir vyndarystės žinios buvo perduodamos iš kartos į kartą, o 1903 metais buvo įkurta „Castellani“ vyninė. Didysis pasaulinis eksportas prasidėjo 1966 metais. Tais pačiais metais vyninė pradėjo plėstis, buvo įsigytas „Poggio al Casone“ […]
GIACONDI
„Giacondi“ prekės ženklas yra sukurtas su mintimi, kuri paskatins prisiminti pirmąją kelionę į Italiją, mažą, šeimai priklausantį restoranėlį, kuriame vynuogių veislės buvo vieninteliai pažįstami elementai, o fone skambėjusią muziką švelniai tildė šiltas itališkas brizas.
ACQUESI
„Cuvage“ vyninė įkurta 2011 metais Akvi Terme miestelyje, Alesandrijos provincijoje. „Cuvage“ daugiausia dirba su pagrindinėmis Pjemonto regiono vynuogėmis – Nebbiolo ir Moscato – ir siekia atskleisti jų unikalias bei nepakartojamas terroir savybes moderniu ir šiuolaikišku būdu. XX a. pradžioje Akvi Terme miestelis buvo vienas geriausiai žinomų istoriniame Pjemonto regione, garsėjęs savo laisvu stiliumi ir unikalia […]
VILLA SANDI
„Villa Sandi“ – 1920-ųjų pradžioje dabartinio įmonės prezidento Giancarlo senelis Mario Polegato nusipirko keletą vynuogynų ir tokiu būdu pateko į vyno rinką. Aistra vyndarystei padėjo augti ir stiprėti bei davė pirmuosius vaisius. Šeimoje iki šių dienų gyvas moto „šaknys maitina rytojų”. Po Antrojo pasaulinio karo, šeima vis labiau įleidžia šaknis šioje srityje, o rezultatai kelia […]
TERRE COLLINA
„Terre Collina“ nuo vynuogynų iki paruošto butelio labai rūpinamasi ir užtikrina aukščiausią kokybę, gamybos nuoseklumą ir autentiškas tradicijas. „Terre Collina“ prekės ženklas yra puikus pavyzdys, kaip geriausių italų klasikinių vynų kokybė ir įvaizdis gali patenkinti tarptautinės auditorijos skonį, kur pabrėžiamos šeimos vertybės, tradicijas ir vyno gamybos menas. „Terre Collina“ turi ir veganams tinkamą asortimentą. Tai […]