San Lorenzo vynui skirtos vynuogės auginamos dviejuose ūkiuose esančiuose Osimo ir Ankonos apylinkėse. Vyraujantis dirvožemis – molis ir kalkakmenis. Vynmedžių tankumas svyruoja nuo 2200 iki 5680 vynmedžių hektare. Vynuogės skinamos rankomis, paprastai nuo rugsėjo pabaigos iki spalio vidurio. Po švelnaus presavimo uogos maceruojamos 10–12 dienų nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, pradedama malolaktinė fermentacija. Vėliau apie 50 % vyno brandinama didelėse ąžuolo statinėse (5000–8000 l), o likusi dalis – prancūziško ąžuolo statinėse (naudotose 3–4 kartus) maždaug 12 mėnesių. Po sumaišymo (assemblage) vynas dar 6 mėnesius brandinamas butelyje.
LIETUVA
Balmerk Lithuania, UAB
Mėnulio g. 7-101, LT-04326 Vilnius
Lietuva
Tel.:+370 647 81533
El. paštas: lithuania@balmerk.com
LATVIJA
Balmerk Latvia
Ziedleju Street 2, Marupes District, LV-2167, Latvia
Tel.: +371 6779 0250
El. paštas: latvia@balmerk.com
ESTIJA
Balmerk Estonia OÜ
Lõõtsa 8a, (D sissepääs, 10. korrus) 11415 Tallinn, Eesti
Tel.: +372 659 9500
El. paštas: estonia@balmerk.com
© Balmerk Visos teisės saugomos 2023