Vynuogynai, esantys 150–300 m aukštyje pietų–pietvakarių šlaituose, auginami Guyot sistema, o vynuogės skinamos rankomis rugsėjo viduryje–pabaigoje. Derliaus nuėmimo laikas kruopščiai parenkamas siekiant išlaikyti gaivų rūgštingumą – pagrindinį šio vyno šviežumo šaltinį. Po švelnaus presavimo misos sultys greitai atšaldomos ir nuskaidrinamos, o fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose, palaikant žemą temperatūrą (14–16 °C) 8–10 dienų. Malolaktinė fermentacija nevykdoma. Visas procesas nuo derliaus iki išpilstymo atliekamas be sąlyčio su deguonimi, siekiant maksimaliai išsaugoti pirminius vynuogių aromatus bei išlaikyti skonio ir kvapo gaivumą.
LIETUVA
Balmerk Lithuania, UAB
Mėnulio g. 7-101, LT-04326 Vilnius
Lietuva
Tel.:+370 647 81533
El. paštas: lithuania@balmerk.com
LATVIJA
Balmerk Latvia
Ziedleju Street 2, Marupes District, LV-2167, Latvia
Tel.: +371 6779 0250
El. paštas: latvia@balmerk.com
ESTIJA
Balmerk Estonia OÜ
Lõõtsa 8a, (D sissepääs, 10. korrus) 11415 Tallinn, Eesti
Tel.: +372 659 9500
El. paštas: estonia@balmerk.com
© Balmerk Visos teisės saugomos 2023