„Valpolicella Ripasso“ vynas antrinę fermentaciją atlieka kontaktuodamas su Amarone išspaudomis. Vynuogės atrenkamos Conca d’Oro ir Tenuta Prunea vynuogynuose, esančiuose Valpolicella Classica kalvose. Fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpyklose 15 dienų, o vėliau 12–13 dienų pakartotinai fermentuojama su Amarone išspaudomis. Vynas brandinamas mažiausiai 18 mėnesių slavoniško ąžuolo statinėse ir 6 mėnesius buteliuose.
LIETUVA
Balmerk Lithuania, UAB
Mėnulio g. 7-101, LT-04326 Vilnius
Lietuva
Tel.:+370 647 81533
El. paštas: info@balmerk.lt
LATVIJA
Balmerk Latvia
Ziedleju Street 2, Marupes District, LV-2167, Latvia
Tel.: +37167790250
El. paštas: office@balmerk.lv
ESTIJA
Balmerk Estonia OÜ
Lõõtsa 8a, (D sissepääs, 10. korrus) 11415 Tallinn, Eesti
Tel.: +3726599550
El. paštas: balmerk@balmerk.ee
© Balmerk Visos teisės saugomos 2023