Alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų distributorius

TELIANI VALLEY

Apie gamintoją

Legenda byloja, kad Dievas, sužavėtas dosnios Gruzijos kultūros, padovanojo jiems žemę, gausią vynmedžiais ir pasižyminčią turtingu bei įvairiu dirvožemiu ir idealiomis vynuogininkystei klimatinėmis sąlygomis. 8000 metų nenutrūkstamos vyndarystės tradicijos kiekvieną gruziną širdyje pavertė vyndariu – tai neatsiejama Sakartvelo tapatybės dalis ir nacionalinis išskirtinumas, suformavęs šią unikalią kultūrą.
„Teliani Valley“ 1997 metais įkūrė du jauni vyndariai. Pagrindinis jų siekis buvo gaminti laisvą ir autentišką vietinį vyną. Įmonės sėkmės paslaptis glūdi asmeniniame vyndarių pasiaukojime, ryžte ir atkakliame tikslo siekime.
Kartu šie vyndariai taikė naują požiūrį ir įgūdžius vyno gamyboje tam, kad pagamintų kokybišką ir autentišką sakartvelietišką vyną. Gamyboje jie derina modernią techniką su tradicijomis paremtais metodais, kurie naudojami jau 8000 metų. „Teliani Valley“ įsikūrę Telavi mieste, Kakheti regione, Sakartvelo vyndarystės širdyje.
Ypatinga vynuogynų ekspozicija, dirvožemis ir klimatas padeda sukurti šviežių, gyvybingų ir charakteringų vynų rūšių asortimentą. „Teliani Valley“ gamina taurius raudonuosius, subtilius bei gaivius baltuosius ir gintarinius vynus. Taip pat, vyninė išsiskiria tuo, kad gamyboje naudoja „Qvevri“ statines, kuriose vynas kartu su vynuogių odelėmis paliekamas fermentuotis keramikinėse talpyklose užkastose po žeme – visai taip pat, kaip tai buvo daroma senaisiais laikais.

Search

Ar jums yra 20 metų?