Alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų distributorius

GOSSET Grand Rose Champagne Brut 0,75l

EAN
3353210000078

Apdovanojimai

Vinum 2022 - 4*/5

Tyson Stelzer 2021 96/100

Gilbert & Gaillard 2021 - 94/100

Gamybos ypatumai

„GOSSET Grand Rosé Brut“ šampanui vynuogės atekliauja tik iš Grand ir Premier Cru vietovių – Ambonnay, Aÿ, Bouzy, Chouilly, Verzenay, Villers-Marmery. Šampanas pagamintas iš vynuogių, užaugintų geriausiose regiono lokacijose, brandintas su mielėmis mažiausiai 4 metus. „Grand Rose“ yra gaminamas į cuvee įmaišant nedidelę dalį raudonojo vyno, o tai gėrimui suteikia ryškių uogiškų savybių. Šampano namų išskirtinumas – malolaktinės fermentacijos sustabdymas. Dėl šios priežasties visi „GOSSET“ šampanai yra struktūriški bei ryškus. Putojantys vynai patiekiami istoriniame „GOSSET“ šeimos sukurtame butelyje. Šie vyno namai yra seniausia vyninė Šampanės regione, kurios istorija prasideda dar 1584 metais.

Aromatai

Aromatas išraiškingas, jame pirmiausiai atsiskleidžia laukinės braškės, raudonieji serbentai juntami baltieji persikai, saldžių prieskonių – cinamono bei muskato riešutas – užuominos.

Skonis

Šampano skonis kompleksiškas, juntamos minerališkos natos bei subalansuota rūgštis, kuri atsiskleidžia raudonųjų serbentų ir laukinių braškių natomis. Smulkūs burbuliukai, esantys gėrime, sukuria kreminę putą. Ilgame poskonyje atsiskleidžia įvairios laukinės raudonosios uogos ir prieskonių užuominos.

Rekomenduojama derinti su

Rekomenduojama ragauti vieną 7-8C platesnėje taurėje. Rekomenduojama derinti su laukine lašiša, Foie Gras, veršienos patiekalais, antienos krūtinėle ar azijietiškos virtuvės patiekalais.

Kiti gamintojo produktai

Panašūs produktai

Search

Ar jums yra 20 metų?