Vynuogės, naudojamos šios Cava gamybai, auga Pere Ventura priklausančiuose vynuogynuose, o derlius nuimamas tik rankomis. Šie vynuogynai pasižymi savo kreidingumu, o tai putojančiam vynui suteikia minerališkumo. Pagaminta tradiciniu metodu, kuomet antrinė fermentacija įvyksta butelyje.
Aromatai
Aromatas gaivus, juntama įvairių vaisių natos – baltieji persikai, žalioji citrina, apelsinų žiedai kartu su skrudintų migdolų bei sviestinės bandelės užuominomis.
Skonis
Subalansuoto skonio putojantis vynas. Juntama kreminė puta bei ilgas poskonis, kuriame atsiskleidžia vaisiškos natos ir sviestinės bandelės užuominos.
Rekomenduojama derinti su
Rekomenduojame ragauti kaip aperityvą arba derinti su Cezario salotomis, įvairiais kišais, Benedikto kiaušiniais ar įvairias tapas stiliaus užkandžiais. Rekomenduojame patiekti 6-8C putojančio vyno taurėje.